Yritysesittely

Kestopelti

Olemme jo yli 30 vuoden ajan kattoalalla palvellut suomalainen perheyritys. Pyrimme tarjoamaan markkinoiden kattavimman ja laadukkaimman kattopaketin. Valmistamme katot nykyaikaisilla CE-hyväksytyillä Suomessa valmistetuilla koneilla. Peltikattomme ovat kestävä ja ekologinen ratkaisu. Valmistusmenetelmät ja materiaalit ovat CE hyväksyttyjä. Huolettomat ja helppohoitoiset katot valmistetaan uudella kattotehtaalla Joensuussa.

Joensuun Kourutuote Oy

Joensuun Kourutuote Oy on sadevesijärjestelmiä ja kattovarusteita myyvä ja asentava yritys. Pääasiassa käytämme Nesco Oy:n laadukkaita ja tarkkaan testattuja tuotteita. Toimikuvaamme kuuluvat myös peltilistat, työturvallisuusratkaisut ja piipun pellitykset.

Uutena liiketoimintana olemme aloittaneet peltikatteiden valmistuksen vuonna 2014. Kattopeltituotteita myydään KESTO -tuotenimikkeellä. Kattopellit valmistamme uudella kattotehtaallamme Joensuussa.

Ammattitaitoiset asentajamme ovat koulutettuja ja vankkoja alan ammattilaisia. Asennuksia olemme suorittaneet jo yli 30 vuoden ajan. Asennuksia suoritamme Joensuussa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Pääkaupunkiseudulla ja edellä mainittujen lähialueilla.

Yrityksemme on kuulunut yhtäjaksoisesti yli viiden vuoden ajan parhaaseen AAA-luottoluokitukseen, joka on korkein seitsämästä mahdollisesta. Suomalaisyrityksistä ainoastaan 0,3 prosenttia on ollut korkeimmassa AAA-luottoluokassa yhtäjaksoisesti yli viiden vuoden ajan. Kuulumme Luotettavakumppani -ohjelmaan, joka edellyttää yritykseltämme, että toimituksemme, maksumme ja vakuutuksemme ovat ajantasalla ja suoritettuna. Olemme saaneet myös Vuoden 2013 Menestyjäyritys maininnan. Menestyjäluokitus kertoo, että yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä maakuntansa että oman toimialansa parhaimmistoon.

Toimipisteemme sijaitsevat tällä hetkellä Joensuussa ja Lahdessa.