Asennuspalvelu

Asennuskuva

Toimitukset ja asennukset yli 30-vuoden kokemuksella laatutyönä paikalleen asennettuna taloon, mökkiin, rivitaloon, varastoon, halliin tai kerrostaloon. Toimipisteemme ovat tällä hetkellä Joensuussa ja Lahdessa. Asennuspalvelumme kattaa Pohjois-Karjalan, Uudenmaan ja Päijät-Hämeen. Voit kysyä tarjousta myös muualle Suomeen. 

Saumattomat räystäskourut valmistetaan työmaalla suoraan autosta. Kattoturvatuotteiden asennus onnistuu ammattitaitoisesti samalla reissulla.

Kalustoomme kuuluu nostokoriautoja (17m, 22m ja 30m), sekä hinnattava tela-alustainen ja hinattava puominostin. Korkeisiin rakennuksiin asennukset suoritetaan turvallisesti nostimia käyttäen.

Asennamme seuraavia tuotteita:

 

Kattoremontit

Kattoremonttikuva 

Takuutyönä suoritetut kattoremontit Joensuun ja Lahden alueilla. Teemme remontin alusta loppuun alkukartoituksesta loppusiivoukseen. Remonteissamme huolehdimme tuuletuksesta, kohteeseen sopivasta kattorakenteesta ja katevaihtoehdosta, asianmukaisista sadevesijärjestelmistä ja kattovarusteista, sekä onnistuneesta lopputuloksesta. Tärkeintä on, että ratkaisu on toimiva myös vuosikymmenien päästä.

Kattovaihtoehdot: