Värit ja pinnoitteet

KESTO-peltituotteita on saatavissa useissa väreissä sekä pinnoitteissa. Painotekniikka asettaa omat rajoituksensa, käy katsomassa todellisia värimalleja jälleenmyyjiemme luona tai tule käymään tehtaallamme. Kysy tehtaaltamme erikoisvärien saatavuus. Alla lueteltu yleisimpiä värejä.

KESTO-peltituotteissa käytämme väripinnoitettua teräsohutlevyä. SSAB:n GreenCoat tuoteperheen pinnoitteet Pural BT, Pural Matta BT ja Crown Matta ovat erinomainen valinta pohjoisiin olosuhteisiin.

Pural BT

Pural, joka on erityisesti vesikatteisiin kehitelty kiiltävä maalipinnoite. Sen kestävyys ja käsiteltävyys ovat huippuluokkaa siksi se sopiikin erityisen hyvin saumakattojen pinnoitteeksi. Pural-pinnoitteen kiiltävä pinta lisää myös katon helppohoitoisuutta. Pural-pinnoitteella on 25 vuoden esteettinen ja 50 vuoden tekninen takuu.

Putal Matta BT

Matta, joka on erityisesti vesikatteisiin kehitetty kiilloton maalipinnoite. Sen kestävyys ja käsiteltävyys ovat huippuluokkaa. Uusissa rakennuksissa mattapinnoite on hillitty ja tyylikäs. Saneerauskohteissa kiilloton pinta sopii hyvin yhteen vanhankin julkisivun kanssa. Pural Matta-pinnoitteella on 25 vuoden esteettinen ja 50 vuoden tekninen takuu.

Crown Matta

Crown Matta, joka on erityisesti vesikatteisiin kehitetty mattapintainen maalipinnoite. Crown Matta sopii erityisesti kohteisiin, joissa halutaan, että rakennus sulautuu ympäristöön. Crown Matta-pinnoitteella on 15 vuoden esteettinen ja 40 vuoden tekninen takuu.

Polyester

Polyester on pisimpään markkinoilla ollut maalipinnoite. Polyester maalipinnoitetta käytetään vain suoraprofiileissa. Pinnoite sopii erityisen hyvin varastojen ja teollisuusrakennusten katto- ja seinäprofiilien pinnoitteeksi. Polyester-pinnoitteella on 10 vuoden esteettinen ja 30 vuoden tekninen takuu.